Primiti un D3200 gratuit cat timp aparatul vostru DSLR sta la Nikon Romania Service !

Cei de la Nikon Romania s-au gandit sa ne mai faca o surpriza astfel incat au dotat service-ul autorizat Nikon cu 40 de aparate Nikon D3200. Ele vor fi puse la dispozitia utilizatorilor cat timp aparatele lor personale vor sta in service.

Am ales sa punem la dispozitia utilizatorilor aceste aparate Nikon D3200 pentru ca stim cat de important este pentru un fotograf sa aiba tot timpul la indemana aparatul foto, mai ales cand propriul echipament este in service. Aceste aparate sunt destinate in primul rand celor care au aparatura DSLR entry-level, dar pot fi utilizate de orice fotograf care are un aparat DSLR in service, Nikon D3200 oferind calitati exceptionale pentru orice tip de fotografie, a declarat Daniel Costanda, Director Tehnic Skin Service

Centrul de service Nikon se afla in Bucuresti, str. Ocna Sibiului, 46-48, sector 1 si este singurul service autorizat al producatorului japonez in Romania. Aici, aparatele si obiectivele Nikon sunt reparate si curatate utilizand cele mai noi tehnologii, oferind aceleasi standarde de calitate precum centrele de service din tarile vest-europene. Service-ul Nikon deserveste singura garantie extinsa, de 3 ani, pentru aparate DSLR si obiective interschimbabile din Romania.

/nikond3200.jpg
BRAVO NIKON penru initiativa!

via

This entry was posted in Altele, Fotografie and tagged , , .

2 Comments

  1. Freddy August 31, 2012 at 9:21 pm #

    unde se gaseste magazinul?

  2. Dani September 1, 2012 at 12:52 am #

    Gasesti detaliile http://www.nikonisti.ro/service

    Suna si intreaba ce si cum. Cred ca ti-l trimit si prin curier.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*